Skip to content

Kotitori palvelee vuoden 2023 alusta alkaen kaikkia pirkanmaalaisia

Tampereen Kotitori ja Ikäneuvo yhdistyvät vuoden 2023 alussa koko Pirkanmaan Kotitoriksi. Ikäneuvon puhelinnumerosta tulee Kotitorin uusi puhelinnumero 040 733 3949 (ma–pe klo 8–16.30). Myös sähköpostiosoite ja verkkosivujen osoite muuttuvat: 1.1.2023 alkaen Kotitorin sähköpostiosoite on kotitori@pirkanmaankotitori.fi ja verkkosivujen osoite www.pirkanmaankotitori.fi. Asiakaspalvelupiste palvelee edelleen Tampereen keskustassa Frenckellissä (Frenckelli­naukio 2 B).

Kotitori on ohjaus- ja neuvontapiste ikääntyneille, vammaisille henkilöille sekä mielenterveys- ja päihdeasioissa tukea tarvitseville ja heidän läheisilleen.

Jatkossa Pirkanmaan Kotitorin palvelut ovat pirkanmaalaisten kotona asumisen tukena. Kotitorilta saat tietoa yksityisistä, julkisista ja kolmannen sektorin palveluista sekä hyvinvointiteknologiasta. Pirkanmaan Kotitorin palveluohjaajat ovat asiakaslähtöisesti ja ratkaisukeskeisesti toimivia ammattilaisia ja helposti tavoitettavissa. Kotitori palvelee puhelimitse, sähköisesti ja Kotitorin palvelupisteellä Tampereen keskustassa. Neuvonta on maksutonta.

Lue lisää muutoksesta Tampereen kaupungin tiedotteesta